Hoxe é Domingo 8 de Setembro de 2024

O Choco suma e segue diante do Arousa

Os de Jacobo Montes sumaron tres puntos grazas a dous goles na primeira parte. É a súa terceira vitoria consecutiva, a quinta no últimas seis xornadas. Boa xornada tamén na Segunda Autonómica, o Choco B impúxose no campo do S.Miguel e o Chapela gañou ao Coruxo. No balonmán tamán gañaron os seus encontros tanto o Solla Chapela como a SAR.

Preferente Sur
Choco 2-1 Arousa
Os visitantes dominaron os primeiros minutos de xogo, pero non tiveron acerto de cara á portería de Cortegoso. O Choco soubo aguantar e tivo premio cun gol no minuto 13. Caloi puxo rápido en xogo unha falta lateral para Ropero, aínda que o seu disparo atopouse cunha boa intervención de Jorge Pérez. O rexeite acabou a pés de Chus, que só tivo que empuxar a pelota ao fondo da portaría. Os redondeláns lograron incrementar a súa conta antes do intermedio. Foi grazas a unha boa internada de Ropero pola banda esquerda para colocar un medido pase atrás cara á chegada de Caloi. Este, desde o punto de penalti, non perdoou (2-0, min.37). Na segunda metade o Arousa recortou distancias cunha dobre parede entre Camino e Hugo, permitiu ao segundo quedar só ante Cortegoso e superalo por alto (2-1, min.59). E aínda que houbo ocasións para que os de Montes aumentasen a renda, non tiveron acerto de cara ó gol, e tiveron que agardar o asubío final para quedar tranquilos. A vitoria déixaos na 6ª praza do grupo. A próxima xornada xogan no campo do Ribadumia.
Solla 34-32 Cinco Jotas
Moitas dificultades pasaron os de Fran Teixeira para impoñerse ó Cinco Jotas. O sufrimento viuse recompensado dunha vitoria que os mantén na 2ª praza do grupo, a tan só 1 punto do líder, o Zamora
BALONMÁN Primeira Autonómica
Ártabro 25-28 SAR
Os redondeláns manteñen a súa boa racha. A vitoria na pista do Ártabro mantenos como sólidos líderes do seu grupo, a 4 puntos do seu inmediato seguidor, o Pontevedra.