Hoxe é Mércores 23 de Outubro de 2024

O Pazos de Borbén imponse ao Bueu nun partido moi competido

pazos fs

Victoria do primeiro equipo no primeiro derbi provincial do ano na Terceira División do fútbol sala. Soubo competir moi ben os xogadores de Matilla para imporse 4-1 a un Bueu que mostrou unha boa imaxe en Pazos. Marín, Jacobo e Luis foron os encargados de traspasar a meta do Bueu e lograr unha vitoria que sitúa aos de Pazos no cuarto posto da categoría.

Pazos de Borbén 4- 1 Bueu

Explicaba o adestrado Matilla que foi “un partido moi competido, cunha primeira parte onde os dous contrincantes amosaron moi bo nivel e tiveron ocasións de cara a portería. Xa no segundo tempo o Pazos foi quen de incrementar a presión ata chegar ao definitivo 4-1

Na próxima semana os de Pazos repiten como anfitrións. Defenderán a súa cuarta posición ante o Concello de Begonte.

PREFERENTE

Non houbo sorte para os equipos de Redondela que militan nesta categoría. Tres partidos e tres derrotas.

O Redondela caía na casa ante o Pizarras los tres cuñados. O Arealonga caía nun partido disputado en Chapela ante o Cesures, mentres que o Campito non foi quen de facerlle fronte a un imparable Vincios Gondomar.

Redondela FS 2-4 Pizarras los tres Cuñados

Arealonga Chapela 3-5 Cesures

Vincios Gondomar 8-1 Campito Chapela

Na vindeira semana o Redondela FS xoga no campo de As Neves, o Campito xogará no campo do Cesures e o Arealonga recibirá ao Valladares